Ракети, гранати і пістолети: у Маріуполі виявили великий схрон боєприпасів. ФОТО

 

У Маріуполі на Донеччині правоохоронці виявили великих схрон боєприпасів, прокуратура розпочала кримінальне провадження.

Про це в четвер, 4 лютого, інформує пресслужба прокуратури в Донецькій області.

Під час перевірки інформації в одній з покинутих будівель у Приморському районі міста Маріуполя виявлено великий схрон зброї та боєприпасів, у якому знаходилось понад 1600 гранат РГД-5 та Ф-1, 2000 освітлювальних ракет, 1060 запалів УЗРГМ, два крупнокаліберних стволи, 62 пістолета Макарова, а також 124 ящика патронів калібру 7,62 та 14,5.

За процесуального керівництва Маріупольської місцевої прокуратури №1 за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами розпочато кримінальне провадження (ч. 1 ст. 263 КК України).

Схрон Маріуполь 6 Схрон Маріуполь 5 Схрон Маріуполь 4 Схрон Маріуполь 3 Схрон Маріуполь 2 Схрон Маріуполь 1
<
>

Наразі тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, встановлюються особи, причетні до скоєння кримінального правопорушення.

Триває досудове розслідування.

Як інформувала “Новинарня“, напередодні співробітники оперативної групи військової контррозвідки СБУ виявили великий схрон боєприпасів у Світлодарську на Донеччині.

Читайте також:
У Станиці Луганській в хаті бойовика виявили схрон із гранатами

На Донеччині виявили схрон боєприпасів із гранатометами і патронами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна