На Волині водій маршрутки, який образив матір загиблого АТОвця, просив у жінки вибачення на могилі її сина

 

Водій луцької маршрутки, який напередодні образив матір загиблого військового з Волині, попросив вибачення у жінки просто на могилі її загиблого сина.

Про випадок повідомляє місцеве видання Волинь.UA.

Зоя Сільчук – мама загиблого на війні Андрія Волоса. Він провів у зоні АТО три роки, у 2018-му загинув, прикривши собою командира роти під час бою.




Як матір загиблого на війні військового, вона має небагато пільг. Одна з них – гарантоване державою право на безплатний проїзд. Напередодні вона зайшла у одну з луцьких маршруток, показала посвідчення, але у відповідь почула від водія, що воно “фальшиве”.

“Сказав: це фальшиве посвідчення, де ви його купили? Я кажу, як фальшиве посвідчення? Значить, смерть мого сина і те, що він лежить у сирій землі – це теж фальшиве?” – каже Зоя Сільчук.

Волонтерам вдалось розшукати водія. Його привезли у село Журавичі на могилу до Андрія Волоса. Там він просив пробачення у жінки.

“Я неправильно зрозумів. Я взагалі не зрозумів, що це наш час. Щось мені в голову стукнуло, що 42-43 роки (Друга світова війна – “Н”). Я в жизні тепер ніяких посвідчень, нічого не буду чіпати, не буду перевіряти їх і навіть дивитися. Хочуть – хай їдуть, все. Якщо дасть Бог буду працювати… но мені сказали, що мене звільнять”, – каже він.

Чоловіка, передає ЗМІ, справді звільнили. Хоча волонтери та рідні загиблого військового запевняли, що домагались не цього.

Як інформувала “Новинарня“, президент Володимир Зеленський надав звання Героя України солдату Андрію Волосу до роковин його загибелі в червні 2019 року.

Читайте також:
“Виштовхав і став душити”: у Києві водій лаючись вигнав з маршрутки АТОвця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна