Харківське КБ Морозова отримало замовлення на понад 70 БТР-4, – Уруський

 

Харківське конструкторське бюро імені Морозова у 2021 році має замовлення на понад 70 БТР-4.

Проте потрібно перевірити готовність і можливість виконати його.

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський, інформує пресслужба Харківської облдержадміністрації в четвер, 4 лютого.

“Під час візиту на підприємство в мене буде два завдання: подивитись спочатку на готовність підприємства виконати це державне оборонне замовлення і обговорити з фахівцями, співробітниками ті проблеми, які є на сьогодні у виробництві цієї техніки”, – зазначив Уруський.

Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені O.O. Морозова – розробник бронетанкової техніки. За радянських часів підприємство відігравало ключову роль у створенні броньованих гусеничних машин.

Наразі бюро спеціалізується на розробці важких гусеничних машин (танки, важкі БМП, інженерні та ремонтно-евакуаційні машини), розробці колісних машин 4х4, 6х6, 8х8, багатоцільових шасі 10х10; розробці і виготовлення комплексних та тактичних тренажерів на динамічних платформах для будь-яких видів бронетехніки, дистанційно керованих бойових модулів з озброєнням калібру від 7,62 мм до 30 мм, серійному виготовленні бронетранспортерів БТР-4Е та машин на його базі.

Читайте також:
Міноборони вперше за роки Незалежності замовить нові літаки у ДП “Антонов”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна