Окупанти обстріляли Шуми, загинув український військовий

 

Унаслідок обстрілу російськими гібридними військами позицій Об’єднаних сил в районі населеного пункту Шуми Донецької області загинув український військовий.

Обстріл стався у вівторок, 2 лютого.

“Внаслідок ворожого вогню отримав важке поранення військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил. Воїну оперативно було надано медичну допомогу та, на жаль, врятувати його не вдалося”, – повідомила пресслужба оперативно-тактичного угруповання “Північ”.

Зазначається, що на місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку.

“Про дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін”, – додали в ОТУ.

Українська делегація в ТКГ пізніше додала, що військовий під Торецьком поранення отримав унаслідок снайперського вогню.

Командування висловило щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

За даними “Новинарні“, загиблий під Шумами – перша бойова втрата ЗСУ в лютому 2021 року.

Читайте також:
Загиблі герої січня 2021: обличчя, історії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна