Зеленський призначив головою Черкаської ОДА шоумена Скічка

 

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олександра Скічка на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації.

На Банковій він зустрівся з новопризначеним очільником ОДА та вручив йому службове посвідчення в п’ятницю, 29 січня.

“Сподіваюся, що ваші наполегливість і обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури завдяки роботі в парламентському комітеті з питань транспорту допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проєктів. Будівництво доріг, залучення інвестицій і покращення добробуту людей – все те, чого потребують мешканці Черкащини”, – сказав Зеленський, якого цитує пресслужба.

Нагадаємо, 20 січня стало відомо, що Кабінет Міністрів погодив призначення колишнього шоумена, глави парламентського підкомітету з питань залізничного транспорту Олександра Скічка на посаду очільника Черкаської ОДА.

Олександр Скічко народився 28 квітня 1991 року в Черкасах. Закінчив Київський національний економічний університет  імені Вадима Гетьмана за спеціальністю “міжнародна економіка”. Був телеведучим, пародистом, актором.

У 2017 році Скічко одружився із власницею Fairmont Grand Hotel Kyiv Єлизаветою Юрушевою, донькою мільярдера Леоніда Юрушева.

Того ж року був ведучим церемонії вручення першої національної кінопремії “Золота Дзиґа” і Євробачення. З лютого 2019 року вів програму “Дивовижні люди”.

У Верховну Раду IX скликання обраний від “Слуги народу” по 197 одномандатному округу в Черкаській області. Керує підкомітетом з питань залізничного транспорту.

Читайте також:
У головнокомандувача ЗСУ Хомчака і голови Чернігівської ОДА Коваленко народилася донька

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна