На полігоні бронетягач насмерть задавив військового

 

На одному із загальновійськових полігонів внаслідок наїзду МЛ-ЛБ загинув старший солдат Анатолій Мельник із Сумщини.

Інцидент стався вдень у четвер, 28 січня, близько 11:00, повідомили в пресцентрі оперативного командування “Північ”.

“При буксуванні військової техніки стався наїзд на військовослужбовця. Механік-водій МТ-ЛБ, що буксувалася, в умовах обмеженої видимості бойової машини, не зміг пересвідчитись у відсутності людей перед машиною і почав рух, в результаті чого спричинив тяжке травмування військовослужбовця та його смерть”, – йдеться в повідомленні.

Командувач оперативного командування “Північ” призначив розслідування трагічного випадку. Попередньо встановлено, що йдеться порушення заходів безпеки через необережність.

В ОК “Північ” підкреслили, що лише два тижні тому у всіх військових частинах пройшли навчання з техніки безпеки і детальні інструктажі особового складу.

“Загинув захисник України, старший солдат Мельник Анатолій Васильович, 1981 року народження, сумчанин. Самотньою залишилась його дружина, теж військовослужбовець – вони служили разом, в одній бригаді”, – додали в пресслужбі ОК.

Пізніше стало відомо, що військовий – із 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського.

Триває слідство.

Читайте також:
В автокатастрофі на Донеччині загинула 35-річна військова ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна