У Бразилії розбився літак із футболістами: шість жертв

 

У бразильському штаті Токантіс розбився літак із чотирма футболістами та президентом клубу “Пальмас”, який представляє четвертий дивізіон (серію D).

Як повідомляє Globo Esporte, катастрофа сталася поруч із летовищем у районі Лузімангес одразу після зльоту в неділю, 24 січня. Унаслідок падіння невеликого літака загинули всі шестеро людей на борту – пілот, 32-річний президент клубу Лукас Мейра, футболісти Лукас Пракседес, Гільєрме Ное, Рануле та Маркус Молінарі.

Троє гравців (воротар Рануле, захиисник Пракседес і Ное) лише 19 січня здали позитивні тести на коронавірус і перебували в ізоляції.

Причини аварії поки невідомі.

Керівник та гравці команди з міста Пальмас прямували в Гоянію, де в понеділок мав відбутися кубковий матч із клубом “Віла-Нова”. Тепер ця гра буде перенесена у зв’язку з жалобою та похоронами в таборі “Пальмаса”.

Читайте також:
Авіакатастрофа МАУ: Зеленський присвоїв звання Героя України членам екіпажу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна