Поблизу Яворівського полігону перекинувся КрАЗ із військовими: 13 постраждалих

 

У районі Яворівського полігону на Львівщині перекинулася військова вантажівка КрАЗ із військовослужбовцями. 13 осіб постраждали, до лікарні госпіталізували вісьмох.

Інцидент стався опівдні у вівторок, 19 січня, повідомила пресслужба департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

“19 січня, близько 12:05, військовий вантажний автомобіль марки “КрАЗ 5233″, під керуванням водія-військовослужбовця за контрактом, мешканця Хмельницької області 1983 року народження, при переміщенні з планових занять у селі Старичі, на спуску дороги, біля навчально-тренувального комплексу, не впорався з керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини дороги в кювет і перекинувся на лівий бік”, – повідомили у департаменті.

Як зазначається, під час ДТП у військовому вантажному автомобілі загалом перебував 31 військовослужбовець, із них 28 знаходились у кузові автомобіля, троє військовослужбовців перебували в кабіні автомобіля (водій та двоє пасажирів).

“Внаслідок ДТП 13 військовослужбовців отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості, із них 8 осіб госпіталізовано, 5 осіб оглянуто та відпущено у розташування військової частини. Інші 18 військовослужбовців, які їхали у вказаному автомобілі, на даний час за медичною допомогою не звертались”, – додали у департаменті.

Обставини події встановлюються.

Читайте також:
ДТП на Одещині: зіткнулися військовий трал і мікроавтобус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна