У Росії від коронавірусу помер путінський депутат Держдуми генерал Антошкін

 

У лікарні на 79-му році життя помер депутат Держдуми РФ від фракції “Єдина Росія”, прибічник політики Путіна Микола Антошкін.

Про це в неділю, 17 січня, повідомило керівництво Державної думи.

Глава фракції “Єдина Росія” Сергій Невєров розповів інформагентству РБК, що Антошкін хворів на COVID-19.

Як відомо, генерал-полковник Микола Антошкін свого часу був заступником головнокомандувача військово-повітряних сил Росії, входив до Клубу воєначальників.

У 1968 році він брав участь в авіаційному забезпеченні військ СРСР під час придушення народних виступів у Чехословаччині. Через рік після цього – у конфлікті на радянсько-китайському кордоні.

У 1986 році, вже у званні генерал-майора авіації, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, виконував польоти над реактором, за що отримав звання Героя Радянського Союзу.

Депутат Держдуми від путінської більшості – з 2011 року. У парламенті VII скликання входив до комітету з природних ресурсів, власності і земельних відносин.

За даними Worldometr, у Росії з початку пандемії коронавірусу захворіли понад 3,5 осіб, із них померли – більш як 65,5 тис. Добове число летальних випадків перевищує 500.

Читайте також:
Число активних випадків коронавірусу в Україні знижують 9 діб поспіль

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна