Українська реперка alyona alyona стала лауреаткою музичної премії ЄС

 

Українська реп-співачка alyona alyona (Альона Савраненко) на фестивалі Eurosonic Noorderslag (ESNS) стала лауреаткою премії Music Muves Europe Talent Awards 2021 – щорічної нагороди Євросоюзу в галузі популярної сучасної музики.

Імена переможців премії назвали під час онлайн-церемонії 15 січня.

29-річна виконавиця з Київщини отримала грошовий приз у розмірі 10 тисяч євро і пакет підтримки для розвитку кар’єри від партнерів премії.

Також alyona alyona здобула найбільше голосів у додатковій номінації Public Choice Award і отримає додатково 5 000 євро і запрошення зняти лайв-сесію у студії Deezer у Парижі, повідомила пресслужба Міністерства культури й інформполітики.

Як вдіомо, премія ММЕТА співфінансується програмою Creative Europe і відзначає нових артистів, які презентують сьогоднішнє і майбутнє звучання Європи.

Читайте також:
Реперка alyona alyona присвятила пісню загиблому під час теракту в Харкові школяру Дані Дідіку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна