“Вхурделило”: 93-тя бригада відпрацювала наступ між кучугур і в снігу по коліна. ФОТО

 

Механізовані взводи 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр” відпрацювали наступ та атаку умовного противника під час інтенсивного снігопаду.

Навчання відбулися в середу, 13 січня, на полігоні в у пункті постійної дислокації бригади в смт Черкаському у Дніпропетровській області.

“З самого ранку снігу на Дніпропетровщині намело по коліна! Та замети не завадили механізованим взводам 93 бригади Холодний Яр відпрацювати наступ”, – повідомила пресслужба частини.

Фото: пресцентр 93 омбр ЗСУ

Зазначається, що холодноярці виконували завдання в умовах складної місцевості – на полігоні є заболочені ділянки та місця, зарослі чагарниками.

Фото: пресцентр 93 омбр ЗСУ

“Видимість із кожною годиною ставала дедалі гіршою, а кучугури збивали з намічених маршрутів. Та не дарма кажуть, що піхота – сила. Бійці змінили камуфляж на зимовий, утеплилися та рвучко атакували умовного ворога й закріплювалися на “відвойованих позиціях”, – переповіли хід маневрів у військовій частині.

Читайте також:
Артилерія 93 омбр відпрацювала постріли прямим наведенням з “Акацій” та “Гвоздик”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна