На хабарі затримали одного з керівників військової прокуратури на Запоріжжі

 

Під час отримання хабара від військовослужбовця за закриття проти нього кримінального провадження затримали керівника Військової прокуратури Запорізького гарнізону.

Про це у понеділок, 11 січня, повідомила генеральна прокурорка Ірина Венедіктова.

“Спробував “заробити” на непритягненні до відповідальності за шахрайство – попався сам… Генеральна інспекція офісу генпрокурора спільно з ДБР та СБУ затримали його під час отримання 5000 доларів США. Далі – повідомлення про підозру й обрання прокурору запобіжного заходу”, – написала Венедіктова у фейсбуці.

Зараз правоохоронці вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років із конфіскацією майна.

Читайте також:
У Києві лікарка військового госпіталю вимагала у ветерана АТО $2300 за встановлення групи інвалідності

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.