В армії зафіксували ще 117 випадків коронавірусної хвороби

 

Станом на ранок 7 січня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 1355 осіб (+2 активні випадки за добу).

Від початку епідемії в армії одужали 13090 осіб (+119 за добу), летальних випадків – 38.

Такі дані випливають зі зведення Командування медичних сил ЗСУ 7 січня.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії в Збройних силах зафіксували 14 483 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

За минулу добу в армії зареєстровано 117 нових випадків COVID-19.

З них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано лише 8 осіб: у Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в Києві – 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ, у Військово-медичні клінічні центри Західного (Львів) та Центрального (Вінниця) регіонів, Житомирський військовий госпіталь, Старокостянтинівська ЦРЛ – по 1 військовослужбовцю, Запорізький військовий госпіталь – 1 працівник ЗС України.

На лікування вдома відправили 109 осіб із нових виявлених, найбільше – на Київщині (34 військовослужбовці та 5 працівників).

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) в армії перебувають 239 осіб.

Читайте також:
За добу в Україні нарахували майже 9 тис. нових випадків COVID. ДИНАМІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна