Від коронавірусу померла відома армійська волонтерка Олександра Тарасова

 

Від коронавірусного захворювання померла колишня очільниця управління у справах ветеранів війни та учасників АТО Мінсоцполітики, ексголова правління благодійних фондів “Крила фенікса” і “Повернись живим”, оперна співачка Олександра Тарасова.

Про це повідомила у фейсбуці волонтерка Лілія Блохіна.

“Сум, біль… Друзі, від COVID-19 померла наша волонтер Олександра Тарасова”, – написала вона.

Допомогти сім’ї померлої можна, скинувши кошти на такі картки:

“Монобанк”
4441 1144 4302 3401
Костянтин Тарасов-Чаплик (син)

“Приватбанк”
5168 7559 0386 2841
Аліна Полєшко

Олександра Тарасова заразилася на коронавірус наприкінці 2020 року.

24 грудня Оксана Шевченко писала у фейсбуці, що хвороба Тарасової протікає дуже важко, вона лежала в лікарні й перебувала на дихальних апаратах.

“Потрібні кошти на підтримку всієї родини. Діти самі не впораються з фінансовими проблемами.
Всі знають, яких коштів потребує ця хвороба…. Александра Тарасова – це людина, яка ніколи не попросить, але сама завжди прийде на допомогу. Але зараз родина залишилась без будь-яких доходів. Саша сама виховує двох дітей“, – ішлося в повідомленні.

Олександра Тарасова з квітня 2015 року до березня 2018 очолювала Управління у справах ветеранів війни та учасників АТО Міністерства соціальної політики. Доти працювала співачкою в Національній опері України. У 2014 році стала виконавчим директором Фонду допомоги армії “Крила фенікса”, з якого перейшла на посаду голови правління фонду “Повернись живим”.

Читайте також:
На тлі епідемії від ускладнень помер відомий волонтер, військовий Віталій Панич

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна