З початку епідемії коронавірус виявили в 14 тисяч армійців ЗСУ

 

Станом на ранок 31 грудня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 1937 осіб.

Про це інформує пресслужба Командування медичних сил ЗСУ у ранковому зведенні в четвер, 31 грудня.

Всього за час епідемії в армії одужали 12026 осіб (209 за добу), летальних випадків – 38.

За підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії в Збройних силах зареєстрували 14 001 випадок коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

За минулу добу в армії зафіксували 148 нових випадків коронавірусної хвороби.

Із цих нових пацієнтів госпіталізовано 10 осіб: у Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в Києві – 3 військовослужбовці; Військово-медичний клінічний центр Західного регіону (Львів), ВМКЦ Східного регіону (Дніпро), Полтавський, Житомирський та Білоцерківський військовий госпіталі – по 1 військовослужбовцю, у Сарненську ЦРЛ – 1 працівник ЗС України.

На лікування вдома відправили 138 осіб, найбільше – у Київській області (27 військовослужбовців та 9 працівників ЗС України), у Житомирській області (18 військовослужбовців та 2 працівники), в Одеській області (17 військовослужбовців та 1 цивільний працівник).

На ізоляції перебувають 362 осіб.

Читайте також:
У переддень Нового року в Україні знову скоротили число активних хворих на “ковід”.
Але госпіталізовано – 2,7 тис.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна