У Запоріжжі затримали чоловіка, що скручував у мішок болти з нового мосту. ФОТО

 

У Запоріжжі затримали чоловіка, який скручував болти з нового балкового мосту.

Про це в понеділок, 28 грудня, повідомила пресслужба патрульної поліції Запорізької області.

“Близько 04:00 інспекторам надійшло повідомлення, що на новому мосту невідомий чоловік викручує болти з конструкції. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили 37-річного мешканця міста з мішком, в якому були болти від споруд та інструменти. Він пояснив, що вчинив крадіжку задля власної наживи”, – йдеться у повідомленні.

Крадіжка болтів міст Запоріжжя 3 Крадіжка болтів міст Запоріжжя 2
<
>

Нагадаємо, першу частину балкового мосту через річку Старий Дніпро 24 грудня відкрив під час робочої поїздки до Запоріжжя президент України Володимир Зеленський. Будівництво мосту триває з 2004 року, в 2021-му його планують завершити.

Запорізький міст – це магістраль безперервного руху завдовжки понад дев’ять кілометрів, яка складається з шести транспортних розв’язок, у складі яких 27 штучних споруд, у тому числі два позакласні мости з окремими спорудами під кожний напрямок руху.

Читайте також:
ДБР почало розслідування через крадіжку під час поліцейського обшуку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна