Мінцифри у 2021 році запустить кілька національних проєктів

 

Мінцифри наступного року планує запустити кілька національних проєктів із цифрової трансформації.

Про це в середу, 23 грудня, розповів віцепрем’єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час онлайн-презентації “100 перемог Мінцифри за 2020 рік”, передає “Укрінформ”.

“Це певна систематизація наших проєктів, які будуть описані доступною мовою, по кожному з них будуть таймлайни, будуть дедлайни. Ви зможете відслідковувати ефективність, допомагати нам реалізовувати ці проєкти”, – сказав віцепрем’єр.

Презентація національних проєктів запланована на 26 січня.

Тоді Мінцифри презентує свою авторську методологію управління державними проєктами.

За словами Федорова, у відомства є розуміння того, які саме проєкти з цифрової трансформації можна буде втілити у життя наступного року.

“У вас буде можливість у режимі реального часу дивитися, слідкувати за нашою ефективністю, за менеджерами, які працюють у нашому міністерстві, або за CDTO, які працюють в інших міністерствах”, – додав очільник Мінцифри.

На цифровізацію України у бюджеті на 2021 рік виділено 1 789 314 тисяч гривень.

Читайте також:
Мінцифри розглядає можливість заборони відеоігр, що шкодять національним інтересам України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна