На фронті – шість обстрілів, біля Південного два воїни ЗСУ отримали поранення

 

Упродовж минулої доби, 21 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню. Два українські військові внаслідок обстрілів зазнали поранень.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” неподалік Золотого-4 збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. По позиціях українських захисників неподалік Південного, Луганського та Шумів ворог вів вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, – йдеться в ранковому зведенні.

Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали осколкові поранення поблизу населеного пункту Південне.

Воїнів оперативно доставили до лікарні та надали кваліфіковану допомогу медиків.

У штабі зазначають, що стан їхнього здоров’я – задовільний.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” біля населеного пункту Водяне на Приазов’ї противник вів вогонь зі станкового протитанкового гранатомета.

На численні та прицільні обстріли російсько-окупаційних військ, українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Від початку поточної доби, 22 грудня, станом на 7:30, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.

Читайте також:
Усі загиблі на Донбасі 2020 року: згадаймо їхні імена й обличчя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна