Сенцов назвав своє звільнення подарунком Зеленському від Путіна

 

Колишній політв’язень Кремля Олег Сенцов заявив, що його звільнення із російської в’язниці було подарунком президента РФ Володимира Путіна президенту України Володимирові Зеленському.

Про це він заявив у програмі “Рандеву із Яніною Соколовою”, яка вийшла у неділю, 20 грудня.

“Всі розуміють, що Путін робив це для нього. Підніс цей подарунок, щоби його заманити. Це приманка, щоби він пішов на переговори і щось віддав”, – сказав Сенцов.

Водночас, він зазначив, що вдячний чинному президенту України за своє звільнення.

“Я подякував Зеленському першим, коли зійшов і потиснув йому руку. Я дійсно йому вдячний, адже він це зробив – пройшов останню милю”, – сказав Сенцов.

Також він наголосив, що над звільненням бранців п’ять років працювали п’ятий президент України Петро Порошенко, активісти, звичайні громадяни та європейські політики.

Нагадаємо, недавно Сенцов заявив, що підтримує тісний контакт із розвідниками ЗС України на передовій операції Об’єднаних сил і в разі поновлення масштабних бойових дій готовий піти добровольцем “на самий передок”.

Читайте також:
Олег Сенцов: Зараз якщо ти розмовляєш російською – підтримуєш цим ворога. ВЕЛИКЕ ІНТЕРВ’Ю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна