Окупанти на Донбасі риють траншеї та облаштовують мінометні окопи, – ОБСЄ

 

Російські окупаційні війська на Сході Україні активізували інженерне облаштування своїх позицій.

Так, дрон міжнародних спостерігачів зафіксував кілька траншей та мінометних окопів окупантів, йдеться у щоденному звіті СММ ОБСЄ від 14 грудня 2020 року.

“29 листопада 2020 року неподалік Донецької фільтрувальної станції БПЛА СММ ОБСЄ зафіксували 320-метрову траншею, що з’єднує між собою шість бетонних споруд D-подібної форми, спрямованих у напрямку позицій Збройних сил України (за оцінкою – облаштування вогневих позицій) та 50-метрову траншею з окопом квадратної форми (за оцінкою це мінометний окоп)“, – інформує українська сторона СЦКК.

Зазначається, що про факт знаходження 27 листопада у житловому районі Ясинуватої землерийної машини ПЗМ-2 було зазначено у звіті СММ ОБСЄ від 28 листопада 2020, що свідчить про пов’язані між собою за логікою і місцем події.

Читайте також:
На Донбасі зафіксували РЛС “Дунай” із радіусом дії до 160 км

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна