Що дарувати в тому випадку, коли ідеї оригінальних презентів вичерпані? ℗

 

Досить часто нам потрібно вирішувати, що будемо дарувати своїм колегам, друзям та родичам з нагоди свят, які наближаються. І не завжди нам вдається найти такі, подарунки, котрі можна назвати унікальними або оригінальними. Але, це не завжди потрібно, оскільки існує велика кількість універсальних подарунків, що можна дарувати будь-кому, і при цьому не турбуватися за про те, що адресат залишиться незадоволеним. Одним із таких презентів є подарунковий сертифікат, про який читачі можуть дізнатися на https://onecard.gift/.

Проте, якщо таке рішення вас не влаштовує і ви хочете спробувати пошукати інші варіанти, ми з радістю допоможемо вам, поділившись деякими порадами. З ними кожен може відшукати дійсно цікавий та яскравий презент, здатний по-справжньому здивувати і порадувати адресата.

Топ-порад щодо вибору подарунків

Без зайвих слів, пропонуємо ознайомитися з найбільш дієвими порадами. Перш за все, намагайтеся дарувати такий презент, який буде вирішувати якусь проблему адресата, а не створювати її. Одна з найбільших помилок, які ми здійснюємо, купуючи подарунки для інших (і для себе), – це думати, що, маючи більше речей, люди стають щасливішими. Насправді ситуація зовсім інакша. Перш ніж купувати будь-які подарунки або придивлятися до якогось варіанту, задайте собі одне дуже просте питання: чи потрібно це адресату. Часто ми забуваємо про те, яку користь принесе подарований нами презент, і чи не створить він додаткових проблем людині, якій дістанеться.

Також не варто забувати, що людям не подобається приймати рішення, тому не вибирайте подарунок, який змушує їх щось вирішувати.

Далі, постарайтеся бути більше практичними, ніж креативними. Наш вибір подарунків зазвичай егоїстичний. Ми всі хочемо “слави” і статусу дарувальника відмінних подарунків, тому купуємо подарунки з максимальною осліплюючою силою. При цьому рідко замислюємося над тим, чи мають такі презенти практичне застосування, і чи будуть вони використовуватися адресатом. Так що перед тим, як купувати презенти, гарненько обміркуйте, чи дійсно знадобляться ті речі та предмети, які ви подарували адресату.

Наступна порада звучить так – даруйте тільки якісні подарунки. Уявіть ситуацію, в якій ви отримуєте подарунок, виконаний з неякісних матеріалів, або ж такий подарунок, який має якісь вади у вигляді різних деформацій. Напевно, ви не сильно зрадієте такому презенту, а враження від такого подарунка складуться, м’яко кажучи, не найприємніші. З огляду на вищесказане, вам завжди варто перевірити, що саме ви купуєте в подарунок, і зробити це краще, за можливості, кілька разів, щоб бути впевненими в якості придбаного вами презенту, щоб не зіпсувати свято і собі, і адресату.

Остання порада – подумайте щодо упаковки презенту. Навіть якщо те, що ви вручаєте, не особливо продумано (принаймні у вашому розумінні), ви можете зробити його особливим, використовуючи спеціальну барвисту упаковку, а також незвичайний спосіб презентації подарунка. Яскрава і нестандартна упаковка вашого презенту буде викликати емоції і сформує приємні спогади, пов’язані з подарунком, що додасть йому, таким чином, додаткову цінність.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна