Російські снайпери знищили дві українські камери спостереження в ООС

 

Снайпери російських окупаційних військ підбили два мобільних комплекси спостереження українських підрозділів в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Про це в четвер, 10 грудня, повідомили в благодійному фонді “Повернись живим”.

“На фото – результат роботи ворожих снайперів. Це один з наших мобільних комплексів спостереження, підбитий російськими стрілками минулого тижня. Згодом, була прострілена ще одна така камера”, – повідомили у фонді, опублікувавши фото пошкодженого майна.

У “Повернись живим” пояснили, що, виводячи з ладу камери спостереження, росіяни намагаються:

  • виманити наших бійців;
  • не дати можливість фіксувати їхнє переміщення та порушення режиму тиші;
  • атакувати наші позиції, як це сталось нещодавно на Світлодарській дузі.

Зі слів волонтерів, вартість ремонту камер складає 18 тисяч гривень.

“Наші захисники з нетерпінням чекають на нові комплекси, адже на ділянках, де вони встановлені, не було жодного пораненого чи вбитого. Це неймовірний результат і перемога нашої з вами спільної праці”, – додали у фонді.

“Весна прийде дуже скоро, розпуститься листя, а на окуповану територію почнуть прибувати на “полювання” стрілки з Петербурга, Москви, Пскова. Снайпери стрілятимуть ледь не на кожному кілометрі. Саме так відбувається з року в рік”, – наголошують волонтери та нагадують про потребу допомагати армії.

Читайте також:
Окупанти з ПТРК “Корнет” розстріляли камеру ОБСЄ під Широкиним

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна