МОУ заявило, що для журналіста Бутусова немає вакантної посади в міністерстві

 

Міністерство оборони України заявило, що у відомстві відсутні вакансії для журналіста Юрія Бутусова, якому раніше МОУ само й пропонувало посаду.

Відповідну заяву відомство видало надвечір у четвер, 10 грудня.

“Щира ідея долучити Юрія Бутусова до роботи у межах Міністерства оборони не передбачала пропозиції йому посади заступника, 1-го заступника, міністра оборони. Для подібної швидкої кар’єри мають бути відповідні професійні підстави, які, за оцінкою кадрового органу МОУ, у кандидата Бутусова поки відсутні”, – йдеться у повідомленні пресслужби.

Зазначається, що сьогодні Бутусов приходив на розмову у міністерство.

“За результатами розмови з шановним журналістом сьогодні, кадрові служби змушені повідомити про відсутність вакансій, відповідних рівню його амбіцій, котрі наразі перевищують його рівень необхідних компетенцій”, – заявили в МО.

Призначення на посади в Міноборони здійснюється відповідно до законів України і ця процедура не може бути переглянута, додали в пресслужбі.

“Порядок призначення на посади не передбачає винятків ані для людей, які вважають, що міністр оборони може призначати “міністра оборони”, ані для авторів чудесних “програм”, в яких поради космічного масштабу межують з космічного масштабу некомпетентністю, ані для людей з “комплексом Наполеона”. Менше з тим, цілком, можливо, це все ще лише непорозуміння, викликане хвилею емоцій”, – не менш емоційно пишуть речники відомства.

“Висловлюємо сподівання, що в разі прийняття Юрієм Бутусовим пропозицій відповідно до рівня теперішньої компетенції, його здібності дозволять швидко набути фаховості, зробити кар’єру та просунутися на вищі посади в МОУ”, – додали в пресслужбі.

Читайте також:
Міноборони запропонувало посаду Бутусову

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна