Пожежа в Полтаві: в приміщенні знайшли тіло людини, вогонь локалізували

 

На місці пожежі в історичній будівлі в центрі Полтави виявили тіло людини. Особу встановити поки не вдалося, адже тіло дуже обгоріло.

Про це в середу, 9 грудня, повідомили в пресслужбі поліції Полтавської області.

“Під час гасіння пожежі у приміщенні виявлено тіло людини. Поліція встановлює особу та обставини загибелі”, — йдеться в повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції і патрульні поліцейські, які організовують безпеку дорожнього руху та об’їзд місця пожежі.

Станом на 11 годину пожежу вдалося локалізувати.

Орендарі закладів цієї будівлі, де зараз знаходиться торговельно-розважальний центр, кажуть, що закрили свої заклади о 12 годині, сторонніх людей там не було. Охоронці на ніч не залишаються, адже усі приміщення під’єднані до сигналізації. Сигналізація на об’єкті зникла ще о 3 годині ночі, що могло свідчити про орієнтовний час виникнення загоряння, пише місцеве видання “Полтавщина”.

Як інформувала “Новинарня“, 9 грудня о 4:30 ранку у Полтаві на вулиці Соборності, у двоповерховій будівлі торговельно-розважального центру, виникла пожежа.

Додамо, за даними з відкритих джерел, у будівлі по вулиці Соборності, 31, у Полтаві раніше розташовувався кінотеатр ім. І. П. Котляревського, а перед цим – будинок Полтавського дворянського зібрання – пам’ятка історії та архітектури.

Будівлю споруджено у 1810 році в стилі класицизму.

Читайте також:
У найбільшому національному парку Польщі спалахнули пожежі. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна