За добу в ЗСУ виявили майже 150 нових хворих на COVID-19

 

Станом на ранок 8 грудня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 3 266 осіб.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні Командування медичних сил ЗСУ.

Зазначається, що всього за час пандемії в армії одужало 8 087 осіб, летальних випадків – 29.

За минулу добу в ЗСУ зареєстровано 148 нових випадків COVID-19.

Із цих пацієнтів у заклади охорони госпіталізовано 29 осіб: Черкаський військовий госпіталь – шість військовослужбовців, ВМКЦ Південного регіону – чотири армійці, ВМКЦ Північного регіону та Житомирський військовий госпіталь – по три військових, ВМКЦ Східного регіону та 59-ий військовий мобільний госпіталь – по два армійці, ВМКЦ Центрального регіону – один військовослужбовець та один працівник ЗСУ, Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ”, ВМКЦ Західного регіону, Білоцерківський, Маріупольський та Хмельницький військові госпіталі, 66 військовий мобільний госпіталь – по одному армійцеві, Коростишівська ЦРЛ – один працівник ЗСУ.

На лікування вдома відправили 119 людей, найбільше – на Житомирщині (16 військовослужбовців та один працівник ЗС України).

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) в армії перебувають 524 особи.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час епідемії в Збройних силах виявили 11 348 випадків коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

За минулу добу офіційно одужали 187 армійців.

Читайте також:
COVID-19 в Україні: кількість одужалих за добу перевищила число нових інфікувань

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна