“Стримуючи російського агресора і забезпечуючи перемир’я”: Зеленський привітав із Днем ЗСУ

 

Президент України, верховний головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський привітав із Днем Збройних сил України, який відзначається 6 грудня.

“Це свято мужніх і впевнених у своїй силі воїнів. Спираючись на всенародну підтримку, ви щоденно виконуєте важку та небезпечну роботу – зі зброєю в руках забезпечуєте мир і безпеку наших громадян”, – ідеться у зверненні до військовослужбовців, працівників ЗСУ та ветеранів.

“Бути військовослужбовцем Збройних Сил України нелегко, адже саме на ваших плечах лежить найбільший тягар відповідальності за долю української держави та захист її територіальної цілісності.
Ви першими станете на шляху ворога, рішуче зупиняєте його агресивні наміри та виборюєте для нашої держави свободу.
I сьогодні, у день свого професійного свята, десятки тисяч українських воїнів продовжують упевнено виконувати складні завдання на Сході України, стримуючи російського агресора і забезпечуючи перемир’я“, – сказано у привітанні.

“У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Їx подвиг житиме вічно та слугуватиме взірцем чесного й самовідданого служіння Вітчизні”, – ідеться в тексті.

Від імені українського народу Зеленський висловив вдячність за сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу, мужність та героїзм усьому особовому складу та ветеранам Збройних сил України, побажав їм та їхнім рідним міцного здоров’я, добробуту, незламності духу, нових успіхів і перемог на благо України.

“Слава Збройним Силам України! Слава Україні!” – підсумовано звернення.

Читайте також:
На фронті – шість обстрілів за добу, біля Водяного ворог застосував ПТРК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна