На Банковій зібрали блогерів і громадськість та переговорили про нацбезпеку й оборону

 

Заступник керівника офісу президента України Роман Машовець, радники керівника офісу глави держави Михайло Подоляк та Олексій Арестович провели зустріч з блогерами та представниками громадянського суспільства, які опікуються сферою національної безпеки та оборони.

Під час зустрічі в п’ятницю, 4 грудня, йшлося про проблеми, що “стосуються основ безпеки країни та консолідації суспільства”, повідомив пресцентр ОПУ.

Зазначається, що особливу увагу приділили “обговоренню конфліктних питань, які викликають значний суспільний резонанс”.

“У суспільстві є “больові точки”, але ми маємо разом працювати над тим, щоб вирішувати такі проблеми”, – зазначив Михайло Подоляк.
За його словами, “жодних альтернативних оцінок подій, які відбуваються на Донбасі, не може бути”.

“У нас має бути один голос, одна державна позиція в цьому напрямі. Ми маємо розуміти, що це – війна, є конкретні країни, які беруть у ній участь. Жодних автономних окупаційних адміністрацій, які існують самі по собі, немає”, – цитує Подоляка пресслужба Банкової.

Він наголосив, що офіційний спікер делегації України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович озвучуватиме консолідовану позицію щодо питань, які обговорюються на її засіданнях.

“Роман Машовець розповів про нові підходи у кадровій політиці Збройних сил та Міністерства оборони. Він закликав представників громадськості долучатися до обговорення проблемних ситуацій у секторі оборони”, – інформують у прессрелізі ОПУ.

Він також поінформував учасників зустрічі про підходи президента України до оцінки ефективності державного оборонного замовлення.

Кого саме із блогерів та представників громадськості запросили на зустріч на Банкову – в ОПУ не повідомили.

Читайте також:
Банкова звітує про 100 днів тиші на Донбасі: бойові втрати зменшилися в дев’ять разів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна