Танкісти на Півдні України відпрацювали відбиття атаки противника з вогневої засідки. ВІДЕО

 

Танкові екіпажі зі складу угрупування військ, що виконує завдання на південному напрямку, відпрацювали елементи бою та відбиття наступу противника.
Зазначається, що танкісти вдосконалюють навички переміщення і маневрування на пересіченій місцевості, зміну напрямку руху та розгортання танкових підрозділів.

Про це в середу, 2 грудня, повідомили в пресцентрі Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

За словами КОС ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, практичні заняття з бойової підготовки тривають щодня.

Танкові екіпажі також відпрацьовують дії у вогневих засідках.

“Військові навчаються завчасно й приховано розміщувати бойові машини, маючи на меті завдати противнику максимального ураження з близької відстані раптовим вогнем прямою наводкою. Це, насамперед, дозволяє перехоплювати ініціативу та створює переваги під час ведення танкового бою”, — цитує Наєва його пресслужба.

Як показує практика, постійні тренування надзвичайно важливі для воїнів-танкістів, які знаходяться в резерві або несуть бойове чергування, адже вони підтримують високий стан бойової готовності та дають змогу не втрачати практичні навички, набуті під час участі в Антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил.

Читайте також:
Авіація та ДШВ на “кримському” напрямку відпрацювали знищення морського десанту противника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна