Об’єднання мусульман у Польщі видало календар з кримськими мечетями, на якому півострів названий “російським”

 

Релігійне об’єднання мусульман в Польщі видало календар на 2021 рік, де зображення кримських мечетей на півострові підписані як “Російська Федерація”.

Про це повідомив член виконавчого комітету Всесвітнього конгресу кримських татар від Польщі Недім Усейнов на своїй сторінці у фейсбуці в понеділок, 30 листопада.

“Мусульманська релігійна асоціація в Польщі опублікувала календар, в якому мечеті в Криму зазначені як частина Російської Федерації”, — написав Усейнов.

Він закликав пояснити цей інцидент.

“Щиро сподіваюся, що ця дія, акт неінформованого редактора, що видавництво просто пропустило в поспіху”, — зазначив він.

Так, у календарі зображені мечеті в Сімферополі, Феодосії, Бахчисараї та Старому Криму із зазначенням Криму як частини Російської Федерації.

Читайте також:
BMW для користувачів РФ позначила на картах Крим російським

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна