У польському Ряшеві затримали нападника, що важко поранив двох українських студентів

 

У Польщі в місті Ряшів поліцейські затримали громадянина України, якого розшукували через ймовірний напад на двох українських студентів.

Як повідомили в суботу, 28 листопада, в пресслужбі поліції Підкарпатського воєводства РП, юнак здався правоохоронцям після того, як його оголосили у розшук.

19-річний українець самостійно прийшов до відділку поліції. Його оголосили у розшук напередодні. Поліція під наглядом місцевої прокуратури збирає інформацію щодо обставин нападу.

Нагадаємо, 27 листопада стало відомо, що поліція підозрює у нападі Олександра Ситника – однокурсника постраждалих. Того дня нападник із ножем поранив двох українських студентів віком 19 та 21 рік. Інцидент трапився в одній із квартир багатоповерхівки Ряшева, яку хлопці винаймали.
Постраждалі перебувають в лікарні в тяжкому стані.

Читайте також:
Під час затримання в Польщі помер українець

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна