На ШирЛані представили надувний макет самохідної артустановки

 

На полігоні Широкий Лан у Миколаївській області благодійний фонд “Повернись живим” презентував артилерійський макет 2С3 “САУ”.
Розробка вже готова не тільки вводити в оману противника, а також проводити підготовку особового складу в навчальних центрах.

Про це в четвер, 26 листопада, повідомили у фонді.

Зі слів волонтерів, вони ще у 2018 році розпочали роботу над створенням макетів артилерійського озброєння.

“Ми взяли участь в командно-штабних навчаннях, де презентували артилерійський макет 2С3 “САУ” та отримали схвальні відгуки та високу оцінку від командування Генерального Штабу, Сухопутних військ та командирів бойових підрозділів”, – йдеться в повідомленні фонду.

Зазначається, що розробка вже пройшла “бойове хрещення” на Донбасі.

“Це не просто надувний макет, а повноцінна бойова імітаційна одиниця, яка видима в усі можливі переносні станції наземної розвідки, радіолокаційні станції, безпілотні апарати з тепловізійними модулями та інші”, – додали у фонді.

Читайте також:
На ШирЛані під час навчань дрони Bayraktar TB2 відпрацюють самостійне знищення цілей, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна