УАФ оскаржить рішення УЄФА щодо скасованого матчу Швейцарія – Україна

 

Віцепрезидент Української асоціацїі футболу, генеральний секретар Юрій Запісоцький заявив, що українська сторона оскаржить рішення УЄФА стосовно технічної поразки в матчі проти Швейцарії.

Про це в середу, 25 листопада, повідомила пресслужба УАФ.

За словами Запісоцького, українська сторона категорично не погоджується з технічною поразкою, яку присудив збірній України УЄФА.

“Після отримання резолютивної частини рішення Апеляційного комітету УЄФА УАФ заявляє про свою категоричну незгоду з ним та про свій намір оскаржити дане рішення у Спортивному арбітражному суді в м. Лозанна одразу після отримання повного тексту рішення з мотивувальною частиною”, – сказав Юрій Запісоцький.

Нагадаємо, дисциплінарний комітет УЄФА 25 листопада ухвалив рішення щодо скасованого матчу шостого туру Ліги націй між збірними Швейцарії та України – команді Андрія Шевченка зарахували технічну поразку.
Комітет організації розглянув позиції сторін і не прийняв аргументи України.

17 листопада УЄФА скасував матч Швейцарія – Україна через спалах коронавірусу в нашій команді.

Проводити гру заборонив головний санітарний лікар Люцерна.

Протягом 13-16 листопада стало відомо, що семеро гравців та менеджер збірної України з футболу інфіковані коронавірусом.

Читайте також:
Помер легендарний футболіст Дієго Марадона

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна