На COVID-19 хворіє 27 народних депутатів і 34 працівники Апарату ВРУ

 

Наразі на COVID-19 хворіє 27 народних депутатів і 34 працівники Апарату Верховної Ради України.

Про це в понеділок, 23 листопада, повідомила заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк на сторінці у фейсбуці.

За словами в.о. голови парламенту, законодавчий орган працює у звичному режимі, проводяться апаратні наради.

“Що стосується відновлення антикорупційного законодавства та розв’язання конституційної кризи, то над цим працює робоча група парламенту. До робочої групи входять представники всіх депутатських фракцій та груп, а також трьох профільних Комітетів Верховної Ради України”, – зазначила Кондратюк.

З її слів, засідання групи відбувається в закритому режимі, аби ніщо не заважало пошуку оптимальних і фахових варіантів виходу із ситуації.

“Сподіваюся, що до 1 грудня робоча група напрацює і представить суспільству відповідні законопроєкти. Це буде спільне бачення того, як повертати електронне декларування й відповідальність за недостовірне декларування та яким чином буде вирішуватися конституційна криза”, – підкреслила Олена Кондратюк.

Вона також наголосила, що у парламенті стурбовані тим, що уряд досі не подав доопрацьований проєкт державного бюджету України на 2021 рік.

“Парламент готовий розглядати проєкт держбюджету на наступний рік в другому читанні, як тільки він буде готовий. Мені особисто, як і багатьом народним депутатам, дуже би не хотілося повертатися до ганебних “бюджетних новорічних ночей”, – зауважила Олена Кондратюк.

Читайте також:
Дмитро Разумков заразився коронавірусом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна