В Івано-Франківську від наслідків коронавірусу помер лікар ОКЛ Юрій Артиш

 

У Івано-Франківську від наслідків коронавірусу помер лікар обласної клінічної лікарні Юрій Артиш.

Про це в понеділок, 23 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці ОКЛ.

“Понад місяць лікарі відділення реанімації боролися за його порятунок, а на підтримці CPAP (режим штучної вентиляції легень, – “Н”) він був останні два тижні. Оскільки минулого тижня стан Юрія значно покращився, ми всі дуже сподівалися, що хвороба вже позаду”, – розповів медичний директор лікарні Андрій Яворський.

Зазначається, що з 2003 року Юрій Артиш працював на кафедрі патанатомії Івано-Франківського національного медичного університету, а з 2019-го і до останніх днів життя – у патолого-анатомічному відділенні обласної клінічної лікарні.

Колеги Юрія Артиша відзначають його відповідальність і професійність, доброзичливість і велике життєлюбство.

Івано-Франківська обласна клінічна лікарня нещодавно увійшла до переліку тих, які приймають хворих із підозрою на коронавірус.

Станом на вівторок, 24 листопада, на Прикарпатті зареєстровано 32 826 випадків захворювання на COVID-19, із них 530 – за минулу добу. Всього за час пандемії одужали 12 917 пацієнтів, померли – 580.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно на Львівщині від наслідків коронавірусу померло подружжя лікарів – Ганна та Богдан Городенчуки.

Читайте також:
Разумков підписав закон, який прирівнює померлих від коронавірусу медиків до військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна