Спостерігачі “Опори” розбилися на авто в Запорізькій області. ФОТО

 

Спостерігачі мережі “Опора” потрапили в аварію, прямуючи в Запорізькій області до Бердянська для спостереження за виборами. Усі троє – члени однієї родини – отримали ушкодження різного ступеня тяжкості.

Про це в неділю, 22 листопада, повідомила голова ГМ “Опора” Ольга Айвазовська.

Вона поширила фото, на яких видно, що “Фольксваген” вилетів із дороги на поле та зазнав значних пошкоджень.

“Сьогоднішній ранок розпочався з трагічного повідомлення про аварію, в яку потрапили три наших спостерігачі о 6-й ранку, прямуючи до виборчих дільниць Бердянська Запорізької області. Причиною аварії стали погодні умови, ожеледиця та стан дороги. Двоє колег отримали тілесні ушкодження у вигляді садна на тілі, забій грудної клітини, струсу мозку. Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді компресійного перелому 12-го хребця та забій грудної клітини”, – розповіла Айвазовська.

Вона уточнила, що всі постраждалі використовували паски безпеки.


Фото: ФБ Ольга Айвазовська

За словами Айвазовської, перша медична допомога потерпілим була надана в районній лікарні міста Приморськ, а для госпіталізації до Запорізької обласної клінічної лікарні спостерігача “Опори” Юрія Бородавки було направлено реанімобіль з обласного центру.

“Ми сподіваємось на швидке відновлення учасників трагічної події та будемо допомагати нашим колегам. Втім,звертаюсь до всіх небайдужих, хто розуміє, наскільки наша робота пов’язана з ризиками та викликами не лише політичного характеру, не залишатись байдужими та взяти участь у зборі коштів на допомогу постраждалим, які є членами однієї родини.
…Усі небайдужі можуть підтримати коштами Юрія Бородавку для надання йому повноцінної медичної допомоги. Номер його картки Приватбанку: 5168757412235212”, – зазначила Айвазовська.

Читайте також:
22 листопада в 11 містах відбувається другий тур мерських виборів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна