Дружину ексміністра Квіташвілі, які померла після операції, лікували в клініці “Борис”. Поліція порушила справу

 

Дружину колишнього міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі Анастасію Островську, яка померла після операції, оперували у клініці “Борис”.

Про це журналістам УНН повідомило джерело у правоохоронних органах.

“Анастасію Островську (дружину колишнього міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі – “Н”) оперували у приватній клініці. Мова про “Борис”, – повідомив співрозмовник.

Імовірно, йдеться про неналежне виконання професійних обов’язків медичними працівниками.

Чи є підозрювані і їх імена – наразі невідомо.

Напередодні в Києві поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті 35-річної дружини ексміністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі після проведення планової операції в одній з лікарень.
У рамках провадження призначено проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті жінки.

Додамо, що до чергової частини поліції Києва із заявою звернувся чоловік, який повідомив, що після проведення хірургічної операції померла його дружина. Він додав, що можлива причина смерті є неналежне виконання професійних обов’язків медичними працівниками.

Встановлено, що 35-річна жінка мала низку операцій у декількох клініках міста Києва, однак після останньої вона померла. Для встановлення остаточної причини смерті киянки призначено ряд відповідних експертиз, а також слідчими направлено клопотання до суду на отримання необхідної медичної документації із закладу у якому лікувалась померла.

Читайте також:
З 9 листопада в українських лікарнях припинені планові операції, – Ляшко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна