Фронт за добу: окупанти били з міномета, АГС, РПГ, працював ворожий снайпер і БПЛА

 

Упродовж минулої доби, п’ятниці, 13 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів у зоні ООС зафіксовано п’ять порушень домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Про це повідомляє пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні в суботу, 14 листопада.

Всі обстріли відбулися в Донецькій області.

Режим припинення вогню ворог порушив поблизу Кам’янки, застосувавши міномет калібру 82 міліметри. Неподалік Водяного противник здійснив постріли з автоматичного станкового гранатомета та ручного протитанкового гранатомета. А в районі населеного пункту Мар’їнка зафіксовано відкриття вогню ворожим снайпером. Для збереження життя та здоров’я українських захисників, наші воїни дали адекватну відповідь, після чого ворожий вогонь було припинено, розповіла речниця пресцентру штабу ОС Маріамна Маркевич.

Ще на одній ділянці, в районі Шумів, російські окупанти застосували БПЛА, обладнаний для скидання пострілу ВОГ-17. Засобами радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил безпілотник противника було успішно подавлено.

Бойових втрат та поранень серед українських воїнів не було.

Від початку поточної доби, 14 листопада, станом на 7:00, порушень умов перемир’я на всіх ділянках лінії розмежування не зафіксовано.

Читайте також:
Україна підготувала нові деталі до “плану дій” щодо Донбасу. Ключове – повна демілітаризація ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна