На Донеччині депутатку звинувачують в участі у проведенні псевдореферендуму в 2014 році

 

В Донецькій області прокуратура звинувачує депутатку Лиманської міськради в участі у проведенні так званого “референдуму “ДНР” в 2014 році.

Про це в п’ятницю, 6 листопада, інформує пресслужба прокуратури Донецької області.

“49-річна мешканка Лиману була членом територіальної і головою дільничної виборчої комісій під час “референдуму” про визнання незалежності так званої “Донецької народної республіки” 11 травня 2014 року”, – йдеться у повідомленні.

По завершенню незаконного голосування, протоколи та інші документи, що підтверджують його проведення, були передані окупаційної адміністрації Росії в Донецькій області.

Прокуратура звинувачує жінку за ч. 2 статті 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Обвинувальний акт направлено до суду.

Депутатці загрожує ув’язнення від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без нього.

Читайте також:
Понад 170 тис. мешканців ОРДО отримали паспорти РФ за спрощеною процедурою, – Пушилін

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна