Реакція на розпуск КС від Зеленського: нардеп з “ЄС” подав проєкт закону про визнання Ради нелегітимною

 

Народний депутат Олексій Гончаренко (“Європейська солідарність”) пропонує визнати Верховну Раду України IX скликання нелегітимною та призначити нові вибори до парламенту.

Про це нардеп написав на сторінці у фейсбуці в понеділок, 2 листопада.

“Подав альтернативний законопроєкт до законопроєкту Зеленського у якому окрім визнання нікчемності рішення КС стосовно антикорупційного законодавства, визнати нікчемним і рішення КС стосовно розпуску Верховної Ради, а також визнати неконституційним указ президента України “Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів”, – йдеться в повідомленні.

Гончаренко запропонував призначити позачергові вибори народних депутатів України на останню неділю шістдесятиденного строку з дня набрання чинності вказаного законопроєкту.

“Це буде і справедливо і відповідально перед українським народом та українською державою”, – вважає він.

Читайте також:
Зеленський надіслав аудіозвернення до “слуг”, в якому попередив про загрозу кровопролиття через рішення КСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна