Суд обрав запобіжний захід винуватцю смертельної ДТП на Майдані

 

Юрія Назаренка, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП на Майдані Незалежності, відправили під цілодобовий домашній арешт терміном на 60 днів – до 30 грудня.

Таке рішення в суботу, 31 жовтня, ухвалив Шевченківський районний суд Києва, повідомляє “Укрінформ“.

Адвокат підозрюваного Юрій Мартиненко заявив, що сторона захисту цілком задоволена рішенням суду.

Як повідомляла “Новинарня“, 30 жовтня, близько 16-ї години, на Майдані Незалежності в Києві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Land Rover Юрій Назаренко виїхав на пішохідну зону з боку Алеї Героїв Небесної сотні, проїхав через усю площу під стелою та в’їхав у натовп людей, врізавшись в автомобільний затор на Хрещатику. Загинули дві особи, постраждали – четверо.
За даними ЗМІ, раніше Назаренко працював у комісії з цінних паперів. Був головою колегії Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ). У 2014 році був люстрований. Останнійм
66-річний чоловік нібито не відійшов від наслідків хірургічної операції і втратив контроль над авто. Драгер не виявив у нього алкогольного сп’яніння.
У суд його привезли на ліжку-каталці.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна