ДТП на Хрещатику: прокуратура відкрила провадження, водія затримали

 

Прокуратура відкрила провадження за фактом масштабної ДТП, внаслідок якого сьогодні на Майдані Незалежності загинули двоє людей та четверо отримали травми.

Про це увечері в п’ятницю, 30 жовтня, інформує пресслужба Київської міської прокуратури.

“За процесуального керівництва Київської міської прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом масштабної ДТП зі смертельними наслідками, яка сталася увечері 30 жовтня 2020 року у центрі Києва (ч. 3 ст. 286 КК України)”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за попередніми даними, водій автомобіля Land Rover, втративши контроль за керуванням, виїхав на пішохідну зону Майдану Незалежності, де в’їхав у натовп людей, після чого на проїжджій частині вулиці Хрещатик протаранив декілька авто.

Унаслідок ДТП двоє людей загинули на місці, ще четверо отримали травми різного ступеню тяжкості.
Окрім того, зазначається, що попередньо, експрес-дослідження не виявило у нього ознак алкогольного сп’яніння.

Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, поліцією затримано водія джипа Land Rover, який сьогодні на Майдані допустив наїзд і збив на смерть двох пішоходів і завдав травми ще чотирьом.

Як інформувала “Новинарня“, 30 жовтня авто з чоловіком за кермом виїхало на Майдан у районі стели з боку Алеї Героїв Небесної сотні, проїхало через усю площу і врізалося в людей на зупинці з боку Хрещатику. Двоє осіб загинули.

Читайте також:
Виснажливі вибори в Ірпінській ОТГ: заступник голови ДВК заснув за кермом, в ДТП загинула його матір

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна