7 причин здійснити омріяну покупку в Чорну п’ятницю ℗

 

Цьогоріч найбільший розпродаж в Україні — Чорна п’ятниця — відбудеться 27 листопада. Українська Black Friday проходить з 2013 року й щорічно набирає обертів, залучаючи все більше магазинів та послуг. У конкурентній боротьбі за покупця знижки стають все масштабнішими, а асортимент товарів зростає. Такі умови просто створені для того, щоб здійснити давно заплановану покупку! Що ж саме може стати стимулом нарешті прикупити річ, про яку давно мріяли?

1. Знижки

Безумовно, знижки — основна причина популярності Чорної п’ятниці та сама її суть. Якщо стартова вартість «кусається», то розпродаж — це можливість купити те саме кашемірове пальто або крутий смартфон мало не за пів ціни. Якщо ви давно мрієте про французькі парфуми або корейську маску для обличчя, звичайна ціна яких щораз вас зупиняє, то 27 листопада — прекрасний привід здійснити омріяний товар з шаленою знижкою, наприклад, у EVA.

2. Старі колекції

Пам’ятаєте той яскраво-червоний купальник, який не встигли прикупити у червні? Так от, багато магазинів під час масштабного розпродажу в Чорну п’ятницю дістають з комірчин речі старих колекцій, які не були розпродані вчасно. Для тих, хто пропустив крутий look — це прекрасна можливість наздогнати сезон.

3. Кураж

Як кажуть, нема лиха без добра! Багато хто нарікає запал, який охоплює покупців на Black Friday, страшним ворогом здоровому глузду й причиною безлічі непотрібних покупок. Але ж у кожного з нас є щось, що просто хочеться без особливої необхідності. Така собі дрібничка для душі: карколомні шкіряні штани, PlayStation, SPA-процедури. Але щораз ви відкладаєте покупку, бо невчасно, не ті пріоритети, бракує коштів тощо. Так от в умовах знижок Чорної п’ятниці саме час для таких необдуманих придбань і маленьких радощів, адже в інші дні за повної ціни вам знову забракне духу.

4. Перспективи

Чорна п’ятниця — прекрасний привід скупитися на рік уперед. Якщо ви знаєте, що весною вам потрібні будуть нові «кроси», купіть їх зараз зі знижкою! Особливо це стосується товарів повсякденного вжитку, які не знадобляться сьогодні, так точно знадобляться завтра, за тиждень і за рік.

5. Новинки

Ви навряд під час розпродажів знайдете в магазинах нові колекції з класними знижками, але ви можете знайти багато абсолютно нових товарів і послуг. Для багатьох продавців Black Friday — це можливість зробити масштабну рекламу та ознайомити покупців зі своїм товаром. З цієї причина можна випадково натрапити на абсолютно незвичайні товари й послуги, які є шанс придбати одним з перших, та ще й зі знижкою. Однак варто бути обережними, адже новинки часто важко одразу оцінити та зрозуміти вигідність запропонованих умов.

6. Даруйте радість

Чорна п’ятниця — це свого роду підготовка до новорічних свят. Прекрасний час, щоб накупити подарунків рідним під ялинку й, можливо, здійснити чиюсь мрію, наприклад, батьків чи малюків. У звичайний день ви думаєте, навіщо дитині така дорога іграшкова залізниця, яка йому набридне за місяць. А в Чорну п’ятницю ви просто купите її за пів ціни, а потім не натішитесь радісним очам малюка.

7. Бонус: безкоштовна доставка

Часто на Чорну п’ятницю магазини пропонують безкоштовну доставку. Це прекрасна можливість зекономити, особливо якщо ви замовляєте товари через інтернет в іншому місті й у звичайних умовах доставка може вартувати стільки ж, скільки сам товар.

Black Friday 2020 в Україні — це прекрасна можливість придбати щось дуже особливе без будь-яких причин і не очікуючи сприятливих умов. Відкрийте свої найшаленіші ідеї, а ми лише побажаємо вам вдалого полювання!

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна