ООС: окупанти вчинили обстріли біля Мар’їнки, Широкіного й Авдіївки

 

Минулої доби, 26 жовтня, на ділянках відповідальності українських підрозділів у зоні ООС збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“Стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосували неподалік населених пунктів Мар’їнка та Широкіне. Окрім того, у передмісті Авдіївки ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем”, – йдеться в ранковому зведенні.

Провокативні постріли не становили небезпеки для життя українських захисників, тож наші воїни вогонь у відповідь не відкривали.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 27 жовтня, станом на 7:00, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

“Втім українські воїни пильності не втрачають і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки”, – зазначили в штабі.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуючись досягнутих домовленостей, продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням.

Читайте також:
Загибель морпіхів під Зайцевим: батько Журавля подав заяву про злочин Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна