Мер Києва Кличко підхопив COVID-19

 

Коронавірусну хворобу виявили в міського голови Києва Віталія Кличка.

Про це сам мер повідомив у соцмережі в суботу, 24 жовтня.

“Коронавірус підкрався в самий незручний момент. Сьогодні отримав позитивний результат тесту”, – зазначив Кличко у фейсбуці.

“Робота мера під час пандемії, звичайно, передбачає постійний ризик. Спілкування з людьми, перевірка лікарень. Зокрема, регулярно бував і в інфекційних відділеннях, де лікують хворих на COVID-19.
Намагався берегтися. Враховуючи специфіку роботи, регулярно робив тести. Сьогоднішній, на жаль, – невтішний”, – розповів міський голова.

“Почуваюся добре. Але мушу піти на самоізоляцію. Працюватиму з дому.
Будь ласка, не нехтуйте правилами і не ігноруйте загрозу!” – ідеться в дописі Кличка.

Як інформувала “Новинарня“, минулої доби, в п’ятницю, 23 жовтня, в Україні лабораторно підтвердили 7 014 нових випадків коронавірусної хвороби, із них у Києві – 560.
При цьому, за результатами повторних лабораторних досліджень, за добу одужали 2 177 осіб. Від ускладнень померли 125 людей.

Читайте також:
COVID-19 у війську: за добу виявили 131 нового інфікованого, активних хворих – понад 1300

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна