На Чернігівщині через намет ОПЗЖ сталися бійка й стрілянина

 

У середу, 14 жовтня, в центрі міста Бобровиця у Чернігівській області внаслідок конфлікту через агітаційний намет представник партії “Опозиційна платформа – За життя” з травматичного пістолета вистрелив у чоловіка, який вимагав його прибрати.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

За словами правоохоронців, житель Бобровиці попросив агітаторку прибрати намет, але вона відмовилася та покликала керівника партійного осередку.

Журналісти “Суспільного” уточнили, що конфлікт стався через намет ОПЗЖ.

Між чоловіками трапився конфлікт: місцевий мешканець зіпсував намет партії, а представник ОПЗЖ вистрелив із револьвера “Флобер”, поціливши у плече опонента.

Заяву до поліції написали обидва учасники конфлікту.

Правоохоронці відкрили провадження за фактом умисного завдання легкого тілесного ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або виправних робіт.

“Під час досудового розслідування діям кожного учасника конфлікту буде надана належна правова оцінка”, – наголосили в МВС.

Читайте також:
Представником ОПЗЖ в міськвиборчкомі Ужгорода став діяч, який відсидів за сексуальне насильство

ОПЗЖ висунула боксера Узєлкова на посаду мера Вінниці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна