До Дня захисника України командувач Сухопутних військ нагородив армійців на передовій

 

Напередодні Дня захисника України – 14 жовтня – військовослужбовці, що виконують бойові завдання в районі операції Об’єднаних сил, отримали нагороди.

Про це у вівторок, 13 жовтня, інформує пресслужба Сухопутних військ ЗСУ у фейсбуці.

Відомчі відзнаки та цінні подарунки передав командувач Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-полковник Олександр Сирський.

Нагороди отримали представники п’яти окремих механізованих та окремої мотопіхотної бригади Сухопутних військ Збройних сил України, що виконують завдання в районі Світлодарська, Попасної, Авдіївки, Пісків та інших населених пунктів.

Частина воїнів отримали заслужені відзнаки в невимушеній обстановці серед побратимів безпосередньо на бойових позиціях, які обороняють.

Також командувач Сухопутних військ оцінив на місці наслідки пожеж, що нещодавно пройшли на Луганщині, поспілкувався з бійцями і командирами про їхні проблеми та потреби, зміни в тактиці дій ворога та обстановці на фронті, вивчив передовий досвід українських захисників, а також – доцільність застосування окремих тактичних прийомів і технічних засобів.

“Для усіх нас це потрійне свято. Бажаю вам насамперед міцного здоров’я, успіхів та удачі, особливо під час виконання бойових завдань, а найголовніше – завжди повертатися живими і неушкодженими”, – наголосив Олександр Сирський.

Читайте також:
“Ви всі для нас герої”: Зеленський відвідав базовий табір ГУР на Донеччині. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна