Коронавірус в ОРДЛО: “офіційно” з початку пандемії захворіли понад 5,5 тисяч людей

 

За добу в окупованій частині Донецької області виявлено 200 нових інфікованих коронавірусом, показник нових випадків COVID-19 за добу на території тимчасово окупованої Луганщини склав 42 людини.
Сумарно на території двох “республік” за час пандемії хворобу знайшли в 5 515 людей. 

Померли від вірусу 316 осіб. 

Як повідомляє “Новинарня“, такими є дані, які в п’ятницю, 9 жовтня, оприлюднили “міністерства охорони здоров’я” двох невизнаних республік на Сході України.
“Офіційні” дані в ОРДЛО, як відомо, значно применшуються та не відображають реальну епідеміологічну картину на цих територіях.

Як зазначили в “МОЗ ДНР”, за добу там померли 16 хворих: чоловіки у віці 75 і 62 років і жінки у віці від 50 до 96 років.
Виписано з лікарень 22 видужалих.

Угруповання “ЛНР” зареєструвало за минулу добу дві смерті. Таким чином, число летальних випадків, викликаних ускладненнями від коронавірусу, збільшилося до 45.

За весь час пандемії “ДНР” підтверджує 4 362 випадки COVID-19. З них 2 228 осіб одужали, 271 помер.

З початку пандемії “ЛНР” заявила про 1 153 випадки зараження COVID-19. З них виписано повністю одужалих і з двічі негативним результатом тесту 848 осіб.

Читайте також:
“ДНР” не відкриває кордон з “ЛНР” через коронавірус

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна