У МВС за добу понад 250 правоохоронців захворіли на COVID-19

 

За добу 253 працівники системи внутрішніх справ захворіли на коронавірусну хворобу, загалом з початку пандемії у МВС підтвердили понад 7 тисяч випадків.

Про це в четвер, 8 жовтня, повідомили в пресслужбі Міністерства внутрішніх справ.

“Від початку пандемії COVID-19 виявили у 7177 правоохоронців МВС, одужало — 6445 осіб, померло від коронавірусної хвороби — 17. Сьогодні, 8 жовтня, зафіксовано 253 лабораторно підтверджених діагнозів коронавірусної хвороби у працівників МВС”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що найбільша кількість хворих — у Хмельницькій, Чернігівській, Дніпропетровській областях та у місті Києві.

Як інформувала “Новинарня“, минулої доби, у середу, 7 жовтня, в Україні лабораторно підтвердили 5 397 нові випадки коронавірусної хвороби. Це знову найбільший добовий показник із початку епідемії.

Читайте також:
У ЗСУ вперше з початку пандемії зафіксували понад 100 нових інфікувань за добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна