Україна зіграє проти Німеччини й Іспанії з вболівальниками на трибунах

 

УЄФА вирішив відкрити трибуни для вболівальників на матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи, а також на поєдинки національних команд.

Про це в четвер, 1 жовтня, повідомила пресслужба організації.

Заповнення стадіону не повинно перевищувати третини, а також мають дотримуватись дистанційні та інші обмежувальні правила.

Головний нюанс полягає в узгодженні пропуску фанів на стадіон з місцевою владою, яка повинна дати на це дозвіл. Правило набере чинності вже з 5 жовтня.

“Матчі національної збірної України проти Німеччини та Іспанії на НСК Олімпійський, як і інші матчі Ліги націй, зможуть відвідати глядачі. Так само відбуватимуться поєдинки Ліги чемпіонів та Ліги Європи! Відповідне рішення ухвалили сьогодні разом із колегами з Виконкому УЄФА”, – написав президент Української асоціації футболу Андрій Павелко у фейсбуці.

За його словами, дозволено реалізацію до 30% квитків від загальної кількості місць на стадіоні.

“Надзвичайно важливе рішення УЄФА, яке повертає всім нам неймовірні футбольні емоції і можливість підтримати нашу збірну і наші клуби в єврокубках!”, – зазначив президент УАФ.

Як відомо, 10 та 13 жовтня збірна України у Києві зіграє проти Німеччини та Іспанії відповідно.

Читайте також:
Київське “Динамо” пробилося до групового турніру Ліги чемпіонів уперше з 2016 року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна