В Одесі екстрено сів літак ВПС США

 

У міжнародному аеропорту “Одеса” через несправність одного з чотирьох двигунів здійснив екстрену посадку військово-транспортний літак США С-130 Herkules.

Про це інформує пресслужба аеропорту.

“30 вересня під час планового польоту з авіабази Рамштайн військово-транспортний літак ВПС США здійснив аварійну посадку в аеропорту “Одеса”, – йдеться у повідомленні.

Після надходження інформації від екіпажу про технічну несправність всі рятувальні служби аеропорту були переведені у стан підвищеної готовності.

Літак успішно виконав посадку на злітно-посадкову смугу о 14:08 за місцевим часом. Під час інциденту ніхто не постраждав.

Сьогодні технічні служби займаються усуненням несправності.

Екіпаж літака С-130 Herkules брав участь в урочистостях з нагоди 75-річчя висадки союзників у Нормандії. Інсценування висадки відбулося 6 липня 2019 року.

Читайте також:
У США розбився винищувач F-35B

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна